María Corina Machado

 María Corina Machado Parisca (Caracas, 7 octombrie 1967) este o politiciana, inginera industriala și profesoara, venezueleana. Machado este fondatoarea mișcării politice Vente Venezuela, co-fondatoare alasociației civile venezuelene Súmate și membra, alături de Antonio Ledezma și Diego Arria, a platformei cetățenești Soy Venezuela.
A fost aleasă deputat al Adunării Naționale a Venezuelei pentru statul Miranda, începând cu mandatul din ianuarie 2011, devenind candidatul cu cele mai multe voturi din istoria Adunării Naționale a Venezuelei La 21 martie 2014, a acceptat funcția de „reprezentant supleant” al Panama în fața Organizației Statelor Americane. Trei zile mai târziu, președintele Adunării Naționale, Diosdado Cabello, a sesizat că Machado și-a pierdut în mod automat, calitatea de reprezentant, datorita unei interpretări de violare a articolelor 149 și 191 din Constituție. ... Vezi tot articolul.
/
>
/
María Corina Machado Parisca (Caracas, 7 de octubre de 1967) es una política, ingeniera industrial y profesora venezolana. Machado es fundadora del movimiento político Vente Venezuela, cofundadora de la asociación civil venezolana Súmate e integrante, junto con Antonio Ledezma y Diego Arria, de la plataforma ciudadana Soy Venezuela.
Fue elegida diputada de la Asamblea Nacional de Venezuela por el estado Miranda, iniciando su mandato en enero de 2011, convirtiéndose en la candidata con más votos en la historia de la Asamblea Nacional de Venezuela.2​ El 21 de marzo de 2014, aceptó el cargo de «representante alterna» de Panamá ante la Organización de Estados Americanos.34​3 días más tarde, el presidente de la Asamblea Nacional, Diosdado Cabello, notificó que Machado había perdido su condición de diputada, de manera automática,5​ por una interpretación de violación a los artículos 149.º y 191.º de la Constitución. Ver todo el articulo..

Vezi mai multe in / Ver a continuación: María Corina Machado


De la prietenul meu (virtual), Eliecer Avila, in acest video (de la min. 14:30) am auzit pentru prima data mentionat numele de "Maria Corina" si pentru ca coincid cu Eliecer in multe lucruri, am cautat sa vad despre cine este vorba. 

De parte de mi amigo (virtual) , Eliecer Avila, en este video (desde min 14:30) escucho por primera vez mencionado, el nombre de "Maria Corina", y porque coincido con Eliecer en muchas cosas, fui interesado a ver de que se trata.

Vezi despre "Maria-Corina" de la minutul 14:30 / Ver sobre "Maria-Corina" a partir del minute 14:30


Articol de blog interrelationat cu pagina web cu acelasi nume / Este artículo de blog está interrelacionado con la página web del mismo nombre:

Comentarios

Entradas populares de este blog

(In)Cultura Epocii de Aur - România / (In)Cultura de la Edad de Oro - Rumania

Egalitatea umană / Igualdad humana