Vrem alegeri libere! / ¡ Queremos elecciones libres !

 Article start up on 19.12.2021_03.48 (UTC+1 / Paterna, España)


Sfânta Revoluție Română din 1989 a putut izbândi pe strigătele acelei mulțimi care a început să scandeze cuvintele "Vrem alegeri libere!".

O revoluție făcută de poporul român în aspirația lui către democrație, aspirație pe care nu a ajuns să și-o vadă pe deplin împlinită din cauza atâtor berbeci care n-au lucrat și nu lucrează în altă direcție decât la încercarea de a re-deposeda Poporul Român de actul liberei și democraticei alegeri ......

La Santa Revolución Rumana de 1989 logró vencer por los gritos de esa multitud que empezó a corear las palabras "¡Queremos elecciones libres!".

Una revolución hecha por el pueblo rumano en su aspiración a la democracia, una aspiración que no ha llegado a ver plenamente cumplida debido a tantos "carneros" que no funcionaron y no funcionan en otra dirección que en el continuo intento de re-despojar al Pueblo Rumano de el acto de celebrar elecciónes libres y democrática.......

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Nu știu cum e cazul altora, dar în cazul meu... eu am trăit în comunism exact treizeci de ani.
Comunismul (colectivismul) este incompatibil cu firea mea autonomă, așa că am fost în incompatibilitate de când mă știu.
Deși nu eram decât un simplu muncitor, tot am încercat (de la nivelul meu, și cu puterile mele) să mă opun acelui sistem, pe căi instituționale (alea care și câte erau atunci), și nu să bombăn pe la colțuri (Facebook-ul de-atunci) sau să mă gudur pe lângă acel sistem.
Democrația se face cu oameni care au capacitate de auto-control, cu oameni care... dacă convin între ei că "linia continuă" nu trebuie încălcată, respectă conveniul, ne-trebuind să dubleze alții (ca la oi) bariere fizice (ziduri despartitoare, de beton) peste barierele conventionale, pentru ca numai așa să reușească să țină (cât de cât) berbecii printre linii (linii în democratic acord, stabilite).
Adevărata Revoluție, incendiul care a scăpat de sub controlul tuturor "pompierilor de serviciu", și care a cuprins toată țara, a început atunci când oamenii au început să murmure, să strige iar mai apoi să scandeze: "Vrem alegeri libere ! Vrem alegeri libere ! Vrem alegeri libere !"
Alegerile nu sunt libere decât atunci când întrunesc aceste cinci inseparabile caracteristici: universal, liber, egal, direct, secret.
Ca să înșele lumea civilizată, Ceașcă și sistemul lui, simulau alegerile libere chiar și până în proporție de 90%, pe simularea asta primind poporul român de atunci, si clauza.
Dar... 90, 95, 99, 99,9999%... din ceva, nu este niciodată 100%, așa că Ceașcă nu a putut să ducă de nas până la capăt, decât fraieri, în principal pe aceia care se hrănesc cu iluziile din mintea lor, pentru că doar aceia cred, ca și turma de oi dusă de nas de către vreun cioban, că cele 20-30 de boabe pe care le zornăie acela în căușul palmei, va sătura toate oile și toți berbecii din turmă.
Din punctul meu de vedere, adversarii Revoluției sunt, adversarii Democrației, cei care iau Revoluția în balon, fiind de fapt cei ce au vâslit în altă direcție, și de-aia ne aflăm în 2021 la o distanță mai mare de Democrație decât ne aflam, să zicem, în 1991.
Oile și berbecii nu se pot auto-controla (le-a văduvit natura de capacitatea asta), ele au nevoie de control din partea cuiva, cum au nevoie prigorile, de apă

/ >>> Necesita finalizar traduccion

No sé de otros, pero en mi caso ... viví en el comunismo exactamente treinta años.
El comunismo (colectivismo) es incompatible con mi naturaleza autónoma, por eso he sido incompatible desde que me conozco.
Aunque solo era un gran trabajador, todavía intenté (desde mi nivel, y con mis propias fuerzas) oponerme a ese sistema, por medios institucionales (esos que y cuántos había entonces), y no bombardear por las esquinas (Facebook - a partir de entonces) o estornudar en ese sistema.
La democracia se hace con personas que tienen la capacidad de autocontrol, con personas que ... si se ponen de acuerdo entre sí en que no se debe romper la "línea continua", respetar la convención, hay que doblar a los demás (como ovejas) físico barreras (muros de partición, hormigón) sobre barreras convencionales, de modo que sólo de esta manera se pueden lograr mantener (algo) los arietes entre líneas (líneas en acuerdo democrático, establecidas).
La verdadera revolución, el fuego que se escapó del control de todos los "bomberos de guardia" y que envolvió a todo el país, comenzó cuando la gente empezó a murmurar, gritar y luego corear: "¡Queremos elecciones libres! elecciones. ¡Queremos elecciones libres! "
Las elecciones son libres solo cuando cumplen estas cinco características inseparables: universal, libre, igual, directo, secreto.
Para engañar al mundo civilizado, Ceașcă y su sistema simularon las elecciones libres incluso hasta en un 90%, en esta simulación que recibió al pueblo rumano de esa época, y la cláusula.
Pero. Con las ilusiones en sus mentes, porque solo ellos creen, como el rebaño de ovejas llevado por la nariz del pastor, que los 20-30 granos que traquetea en la palma de su mano, satisfarán a todas las ovejas y a todos los carneros. en el rebaño.
Desde mi punto de vista, los opositores a la Revolución son, los opositores a la Democracia, los que llevan a la Revolución en el globo, siendo en realidad los que remaron en otra dirección, y por eso estamos en 2021 en una mayor distancia de la democracia de lo que estamos, digamos, en 1991.
Las ovejas y los carneros no pueden controlarse a sí mismos (la naturaleza los ha privado de esta capacidad), necesitan el control de alguien, ya que necesitan agua
,

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

La omul care este om, nimic nu este cu adevărat mai important în viață decât "libertatea de a alege (și de a fi ales)".
"Libertatea de a alege (sau de a fi ales) prin vot" este, doar, cea mai înaltă în grad dintre libertățile umane, dar au fost vremuri (înainte de democrația care are drept carte de căpătâi "Declarația Universală a Drepturilor Fundamentale" (clar că... ale omului, că doar nu ale extra-tereștrilor) când nu toți oamenii alegeau locul în care să trăiască, locul în care să muncească, persoana cu care să se casatorească, etc. 
La om, libertatea nu este ca la câine ci este foarte asemănătoare cu libertatea de care dispui în calitate de "participant la traficul rutier" (adică este plină de reguli), iar libertatea tuturor (inclusiv a ta) este mai înaltă in grad decât libertatea individuală.


En el hombre que es... hombre, nada es realmente más importante en la vida que "la libertad de elegir (y de ser elegido)".
"La libertad de elegir (o de ser elegido) por voto", solamente es la más alta de las libertades humanas, pero hubo momentos antes de la democracia que se desarrolla bajo el auspicio de la "Declaración Universal de los Derechos Fundamentales" (claro que ... del hombre, que no de algunos extraterrestres) cuando no todas las personas contaban como personas, cuando no todas las personas podian eligir el lugar para vivir, el lugar para trabajar, la persona para casarse, etc.
En los humanos, la libertad no es como la libertad de un perro, siendo muy similar a la libertad que tienes como "participante en el tráfico rodado" (es decir, está llena de reglas), y además la libertad de todos (incluido en estos "todos" y... la tuya) es de mayor grado que la libertad individual
.






Comentarios

Entradas populares de este blog

Egalitatea umană / Igualdad humana

Câtă vreme... "calul e de vină", UE se duce la fund

Tatăl meu în Google Maps / Mi padre en Google Maps