Cerințe pentru a fi sclav

Minime cerințe pentru a putea deveni unul, din om liber, sclav
Ce condiții îi sunt necesare cuiva pentru a fii sclav? Ei bine, mai întâi  de toate, o mentalitate propice „atingerii” unei asemenea „înalte demnități”.
Pentru a-ți cunoaște propria condiție, trebuie să fii capabil să-ți faci singur o anume auto-chestionare, să completezi un propriu auto-chestionar.
Ei bine, doar pentru a putea concepe un auto-chestionar de calitate, trebuie să ai un grad de cunoștințe de calitate, că altfel nu știi ce întrebări să-ți formulezi (vezi și articolul "Chestionar").
Necunoașterea acelei legislații care se auto-focalizează asupra ta, asupra activității tale, asupra propriei tale existențe, este ... ceea ce este cel mai necesar pentru ca condiția ta de sclav să fie o realitate.

Conceptul de relief

De mulți, de foarte mulți ani, traduc din spaniolă în română cât de mult pot, din muntele spaniol de informație relaționată în vreun fel de juridica muncii.

Dar îmi tot ies în cale evidențe clare că spaniolii, deși au la dispoziție un munte de informații, știu lucrurile în aproape egal de puțină măsură ca și românii, deși românii nu dețin (în ceea ce privește dreptul muncii) un "munte de informații", ci mai degrabă un mic ... "deal" (o "colina").
Pare incredibil, dar... realitatea asta este.
Mereu am ținut cont de faptul că cel care poate greși sunt eu, dar pentru a determina cine greșește cu adevărat, sunt necesare niște dezbateri (pro și contra).
Printre lucrurile pe care le pot face eu în această direcție, este să-mi prezint părerile și, deși în general nu sunt un vorbitor bun , și nu sunt un bun vorbitor de spaniolă, în particular, îmi propun totuși să realizez o serie de video-prezentări despre multe lucruri care au legătură cu juridica muncii.
Așa că ... să-i dăm bătaie :)
 

12.11.2021_01.40. Gata, am reusit sa fac o prima citire, si in limba romana, a textului articolului spaniol "Derecho laboral", care in limba romana inseamna "Dreptul muncii". Invit pe orice vizitator, nu doar sa vada video-ul in romana, ci si pe cel de mai jos, in spaniola, si sa inteleaga ca in spatele a ceea ce vede este extrem de multa munca, si ca daca da "like", si mai si distribuie video-urile mele, beneficiul poate fi al amandorura.

Dejo aquí el enlace de la "pagina web-taller" denominada "Dreptul Muncii | Derecho laboral" (la misma pagina web que se ve en el video aquí presente.
Las aici linkul catre "pagina web - atelier", denumita "Dreptul muncii | Derecho laboral" (fiind pagina web pe care se desfasoara "actiunea" din video-ul aci prezentat.

Ceea ce mi-a scos la suprafata internetul, cu cautarea "auto-cuestionario"

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Al final lo que me sale va ser un largo serial / Ceea ce am pornit eu sa fac, va fi un lung serial:




Comentarios

Entradas populares de este blog

Păcureți (1912). Traiul sătenilor / Păcureți (1912). El nivel de vida de los aldeanos

Despre "Monografia comunei Păcureți" / Sobre la "Monografía de la comuna de Pacureți"

Păcureți 1912. Hora satului / Păcureți 1912. El baile local